Δείτε το ατμοσφαιρικό trailer της νέας σειράς του franchise, που έρχεται στο Disney+ αυτόν τον Αύγουστο


Το Star Wars Celebration στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε και η Disney επεφύλασσε τεράστιες εκπλήξεις για τους λάτρεις του θρυλικού franchise, μιας που έχουμε να περιμένουμε μια σειρά από καυτές παραγωγές το επόμενο διάστημα. Η μια από αυτές δεν είναι άλλη από την πολυαναμενόμενη Ahsoka, με το πρώτο teaser trailer αυτής να είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό.

Η σειρά βρίσκεται εδώ και χρόνια στα σκαριά από την εταιρεία και πρόκειται ουσιαστικά για την sequel σειρά του Star Wars: Rebels. Σε αυτήν, η Ahsoka Tano αναζητά ακόμη τον Ezra Bridger, σύμφωνα με όσα ξέρουμε από το Mandalorian, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την εξαφάνισή του στο φινάλε του Rebels.

Την Ahsoka θα υποδυθεί η αγαπημένη Rosario Dawson, ενώ στη σειρά θα δούμε και τους Natasha Liu Bordizzo, Eman Esfandi, Hayden Christensen, Ray Stevenson και Ivanna Sakhno.

Δείτε το teaser trailer του Ahsoka:

Για τη σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία μίλησε στο ScreenRant, ο Jon Favreau, executive producer αυτής: «Η Ahsoka είναι ένα μεγάλο μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτή την περίοδο. Το ερώτημα επίσης είναι πώς συμπίπτουν οι διαφορετικές ιστορίες, όπως το Skeleton Crew και το The Book of Boba Fett. Αυτό θα είναι κάτι που θα εξελίσσεται συνεχώς, αλλά υπάρχουν δυνατές ιστορίες που χτίζονται ταυτόχρονα μέσα σε αυτό το σύμπαν».

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Disney+, γι’ αυτό μείνατε στις επάλξεις για περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα.