Πάρτε μια γεύση από το ολοκαίνουριο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise


Κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer από την Pokémon Company για το ολοκαίνουριο Pokémon Horizons, με το οποίο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για το franchise στις 14 Απριλίου του 2023. Το νέο anime θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στην Ιαπωνία και στη συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, διαθέτοντας αυτή τη φορά δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Liko και Roy, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν στο Paldea Region, με ολοκαίνουργια πλάσματα από τα πρόσφατα βιντεοπαιχνίδια της Nintendo, τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, όπως είναι τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly.

Το νέο trailer του Pokémon Horizons

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της σειράς στο trailer, οι θεατές θα ακολουθήσουν την Liko και τον Roy καθώς εκείνοι ξετυλίγουν τα μυστήρια που τους περιβάλλουν, ενώ θα συναντήσουν και τους Friede, Captain Pikachu, Amethio και πολλούς ακόμη κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους.

Σύμφωνα με φήμες των τελευταίων μηνών, η Liko, η κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς, σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με τον Ash, αφού στο πρώτο trailer είναι εμφανές ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του χαρακτήρα.

Το Pokémon: Horizons θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου στην Ιαπωνία, χωρίς να είναι γνωστό ακόμη το χρονοδιάγραμμα για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.