Και θα δούμε και την αγαπημένη Diasy Ridley στη μια από τις τρεις νέες ταινίες


Το Star Wars Celebration 2023 στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε και μεταξύ πολλών άλλων εκπλήξεων (λέγε με και Ahsoka) ανακοινώθηκε η έλευση ενός ακόμη sequel μιας έτσι κι αλλιώς sequel τριλογίας! Ο λόγος φυσικά για το Star Wars: New Jedi Order που θα αποτελέσει τη μία ταινία από τα τρία νέα κινηματογραφικά projects του Star Wars franchise, και την πιο πρόσφατη χρονολογικά στο νέο timeline που ανακοίνωσε η Lucasfilm.

Στο New Jedi Order θα δούμε ξανά την αγαπημένη Daisy Ridley, στον ρόλο φυσικά της Rey που πλέον έχει γίνει Jedi Master. Σκοπός της τώρα δεν είναι άλλος από το να  μεγαλώσει και να εκπαιδεύσει ένα νέο Τάγμα των Jedi, όπως είχαμε μάθει στην τελευταία σκηνή του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker.

Η συνέχεια της τριλογίας θα λαμβάνει χώρα 15 χρόνια μετά το φινάλε του The Rise of Skywalker, όπως έκανε γνωστό η Kathleen Kennedy. Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Steven Knight, δημιουργός της επικής σειράς Peaky Blinders.

«Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου συναντώντας πραγματικούς ήρωες που ξεπερνούν καταπιεστικά καθεστώτα και παλεύουν με απίθανες πιθανότητες. Και νομίζω ότι αυτή είναι η καρδιά του Star Wars», δήλωσε η Obaid-Chinoy στη σκηνή του κατάμεστου venue του Star Wars Celebration. Στην ανακοίνωση βρέθηκε φυσικά και η ίδια η Daisy Ridley που δήλωσε πανευτυχής για τη συνέχεια της αγαπημένης saga.

Η δεύτερη ταινία της σειράς Star Wars που θα δούμε το επόμενο διάστημα πρόκειται να ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Din Djarin και Grogu, αλλά και όλου του Mandoverse. Στη συνέχεια θα έρθει το Star Wars: Dawn of the Jedi, που θα αποτελέσει την πρώτη prequel ταινία ολόκληρου του Star Wars σύμπαντος, 25.000 χρόνια πριν από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο franchise. Τη σκηνοθεσία αυτής θα αναλάβει ο James Mangold, των Logan και Ford v Ferrari, όπως και του επερχόμενου Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε επίσημα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών, σίγουρα όμως θα μάθουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Platform.