Η σειρά βρίσκεται στη λίστα με τα 10 μη αγγλόφωνα (non-english) προγράμματα που προβλήθηκαν περισσότερο από τις 13 έως τις 19 Μαρτίου 2023 στην πλατφόρμα του Netflix


Σαρώνει το Maestro in Blue παγκοσμίως με 7,3 εκατ. ώρες προβολής στην πλατφόρμα του Netflix, κάνοντας τον δημιουργό του, Χριστόφορο Παπακαλιάτη να φουσκώνει από περηφάνια! Η σειρά αρχικά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο κανάλι του Mega και τον περασμένο Δεκέμβριο προστέθηκε στον κατάλογο του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο. Τις τελευταίες ημέρες είναι διαθέσιμη προς θέαση στην πλατφόρμα σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Το Maestro in Blue γυρίστηκε στους Παξούς και στη σειρά συμμετέχουν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Χάρις Αλεξίου και Δημήτρης Κίτσος.

Από τις 17 Μαρτίου, όταν και πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στην πλατφόρμα, το Maestro in Blue βρίσκεται στη λίστα με τις 10 μη αγγλόφωνες (non-english) σειρές που προβλήθηκαν περισσότερο από την συγκεκριμένη ημέρα έως τις 19 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της πλατφόρμας, η σειρά έφτασε τις 7,3 εκατομμύρια ώρες προβολής, ενώ σε πολλές χώρες σκαρφάλωσε ψηλά στην κατάταξη, όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ που βρίσκεται στη δέκατη θέση ή στην Αυστραλία, που έφτασε στην έβδομη. Οι παραπάνω πληροφορίες γνωστοποιήθηκαν και μέσα από ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Instagram, όπου και τοποθετήθηκε για την επιτυχία της παραγωγής.

«Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν), τότε αισθάνεσαι την χαρά και την όρεξη να το κάνεις ακόμα καλύτερο!», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/p/CqFHfs7uU4h/

Λίγες ώρες πριν την ανάρτηση, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός της σειράς βρέθηκε σε δείπνο στο Los Angeles με τον επικεφαλής περιεχομένου και CEO του Netflix, Ted Sarandos, σε ένα gathering μαζί με άλλους ηθοποιούς και παρουσιαστές ελληνικής καταγωγής που ζουν στις ΗΠΑ, όπως η Maria Menounos, ο John Stamos και η Nia Vardalos.

«Ένα κάλεσμα από τον Ted Sarandos για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…», έγραψε ο Παπακαλιάτης σε σχετική ανάρτηση.

Η ιστορία αναμένεται να συνεχιστεί με το σενάριο των πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου να ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο και τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα.

https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2/