Δείτε το trailer για το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always που έρχεται τον Απρίλιο στην πλατφόρμα


 όμως, μια νέα ταινία Power Rangers έρχεται προσεχώς στο Netflix και ο παιδικός μας εαυτός είναι ήδη ενθουσιασμένος! Ο λόγος για το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, όπως αυτή θα ονομάζεται, με το trailer να είναι ήδη διαθέσιμο.

Στη νέα ταινία του επιτυχημένου franchise, παλιοί και νέοι Rangers έρχονται αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά με την θρυλική “Rita”, σε μάχες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Δείτε το επίσημο trailer πιο κάτω:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, οι Power Rangers επανενώνονται για την ταινία μετά από 30 χρόνια, με το κοινό να έχει να την περιμένει στις 19 Απριλίου.

Στο Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always πρόκειται να δούμε ξανά τους Walter Emanuel Jones ως Zack Taylor (ο αρχικός μαύρος Power Ranger), David Yost ως Billy Cranston (ο αρχικός μπλε Power Ranger), Steve Cardenas ως Rocky DeSantos (ο 2ος κόκκινος Power Ranger), Karan Ashley ως Aisha Campbell (η 2η κίτρινη Power Ranger), Johnny Yong Bosch ως Adam Park (ο 2ος μαύρος Power Ranger) και την 2η ροζ Power Ranger, την οποία υποδυόταν η Catherine Sutherland.

Στην ταινία θα δούμε ακόμη την Barbara Goodson στον ρόλο της Rita Repulsa και τον Richard Horvitz ή αλλιώς “Alpha 5”, καθώς και την Charlie Kersh ως Minh.

Το Mighty Morphin Power Rangers έκανε πρεμιέρα στο Fox Kids το μακρινό πλέον 1993, βασιζόμενο στην σειρά της ιαπωνικής τηλεόρασης με τίτλο Super Sentai. Η τελευταία παραγωγή του franchise ήταν η ταινία Power Rangers του 2017.