Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία;


Το νέο και τελικό trailer πριν από την πρεμιέρα του Super Mario Bros. Movie έδωσε στη δημοσιότητα η Illumination, κάνοντας τους θαυμαστές των αγαπημένων ηρώων της Nintendo να μην μπορούν να περιμένουν.

Στο εν λόγω trailer, εκτός από αρκετά ευτράπελα που συναντούν ο Luigi με τον Mario στο Mushroom Kingdom, έχουμε και αρκετή ξέφρενη Mario Kart δράση, ενώ αυτό κυκλοφορεί και στα ελληνικά με μεταγλώττιση του εγχώριου cast.

Στα ελληνικά δανείζουν τις φωνές τους οι Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης και Μαριάνθη Σοντάκη.

Δείτε το τελικό trailer του Super Mario Bros. Movie:

Στην αυθεντική εκδοχή της ταινίας, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Anya Taylor-Joy ως Πριγκίπισσα Peaches. Τον Luigi ερμηνεύει ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο φοβερός και τρομερός Bowser.

Το cast συμπληρώνουν οι Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα συμμετέχει και ο ίδιος στην ταινία σε ρόλο-έκπληξη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.