Ο πρωταγωνιστής του θρυλικού anime και το πιο αγαπημένο Pokémon της σειράς πρόκειται να εμφανιστούν για τελευταία φορά σε επεισόδιό της στις 24 Μαρτίου


25 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία μαζί τους, ο Ash Ketchum και ο Pikachu πρόκειται να μας αποχαιρετήσουν μια για πάντα, αφού όπως έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό, η θρυλική σειρά Pokémon πρόκειται να αλλάξει, δίνοντας μαζί τέλος στο πρώτο κεφάλαιό της με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Το τελευταίο επεισόδιο του Pokémon: Aim to Be a Pokémon Master θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου και αυτή την περίοδο, σε όλη την Ιαπωνία προβάλεται ένα διαφημιστικό βίντεο που προκαλεί το δίχως άλλο συγκίνηση στους fans των δύο ηρώων που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βίντεο γυρίστηκε στον σταθμό Shinjuku στο Τόκυο και σε αυτό προβάλλονται σκηνές από το φινάλε της σειράς.

Τα τελευταία επεισόδια του anime θα προβληθούν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2023, χωρίς να υπάρχει για την ώρα σχετική επιβεβαίωση.

Η Pokémon Company ετοιμάζει ωστόσο ήδη την επόμενη σειρά του franchise, με τα  νέα πρόσωπα αυτής να είναι οι χαρακτήρες Liko, Roy, Friede και Captain Pikachu. Αυτή θα προβληθεί σε μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία και θα περιλαμβάνει και Pokémon και από τα πρόσφατα παιχνίδια Scarlet και Violet.

Οι Riko και Roy που θα δούμε στη νέα σειρά προέρχονται από το Paldea Region, ενώ θα υπάρχουν και τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Η Riko πιστεύεται ότι είναι η κόρη του Ash, ενώ στο πρόσφατο trailer βλέπουμε καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του.

Προτού λοιπόν δούμε νέο Pokémon υλικό, δείτε το συγκινητικό βίντεο-αποχαιρετισμό στους αγαπημένους ήρωες μιας ολόκληρης γενιάς anime fans.