Όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα για τη σειρά που αναμένεται να σπάσει ταμεία


Στην Amazon θα δούμε τελικά την animated σειρά Batman δια χειρός Matt Reeves και J.J. Abrams, έπειτα από την ακύρωση της κυκλοφορίας της στο HBO Max τον περασμένο Αύγουστο. Το After Batman: Caped Crusader θα το δούμε σίγουρα για δύο σεζόν στο νέο του «σπίτι», σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.

Στο Caped Crusader, που αποτελεί σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές της παραγωγής ένα «reimagining της μυθολογίας του Batman», executive producer θα είναι ο θρύλος της DC, Bruce Timm, ο οποίος συνδημιούργησε το θρυλικό Batman: The Animated Series. Η σειρά, η οποία γνωρίζαμε ότι πρόκειται να γυριστεί από τον Μάιο του 2021, Reeves και Abrams περιέγραψαν ότι «θα βυθιστούμε ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία θρυλικών χαρακτήρων της Gotham City».

Άλλες animated σειρές που το HBO Max επέλεξε να ακυρώσει την περασμένη χρονιά περιλαμβάνουν τα Merry Little Batman, The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie, Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical, Did I Do That to The Holidays: A Steve Urkel Story και The Amazing World of Gumball: The Movie. Η Warner Bros. βρίσκεται ωστόσο στο studio για κάθε μία από αυτές, εκτός από την τελευταία, και όλες τους θα προβληθούν σε άλλα δίκτυα.

Αναμείνατε λοιπόν για περισσότερες Batman εξελίξεις το επόμενο διάστημα, όσο θα μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη παραγωγή στη μικρή οθόνη.