Να που μάλλον θα δούμε τελικά το Beetlejuice 2 δια χειρός Tim Burton!


Το πολυαναμενόμενο πράσινο φως φαίνεται πως έλαβε η παραγωγή για ένα sequel του αγαπημένου Beetlejuice, ελληνιστί του Σκαθαροζούμη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jeff Sneider για το The Ankler, το Beetlejuice 2 του Tim Burton θα ξεκινήσει γυρίσματα με τα original μέλη του cast, δηλαδή τους Michael Keaton, Winona Ryder και Catherine O’Hara. Επιπλέον, στη Jenna Ortega έχει προταθεί να συμμετέχει στην ταινία ως η κόρη της χαρακτήρα που ερμηνεύει η Ryder, της Lydia Deetz.

Οι φήμες για ένα Bettlejuice sequel ακούγονταν εδώ και χρόνια, με τους Burton, Keaton και Ryder να εκφράζουν όλοι τους κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω project. Το 2015 ο Burton παραλίγο να λάβει το πράσινο φως από τη Warner Bros. για το sequel, όμως έναν χρόνο μετά ενημέρωσε πως η παραγωγή δεν επρόκειτο τελικά να προχωρήσει. Ωστόσο, την περασμένη χρονιά, η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, ανέλαβε το project, με στόχο την υλοποίηση της ταινίας.

Παράλληλα, η Ortega απέκτησε A-list status μετά τον ρόλο της στη σειρά του αγαπημένου σκηνοθέτη, Wednesday, η οποία και προβάλλεται στο Netflix.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr