Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν του Game of Thrones prequel


Πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του House Of The Dragon έδωσε στη δημοσιότητα ο co-creator και showrunner της σειράς, Ryan Condal, ο οποίος και αποκάλυψε ότι θα δούμε αρκετούς νέους δράκους να μπαίνουν στο παιχνίδι – πέντε για να είμαστε ακριβείς.

Οι αποκαλύψεις έγιναν κατά τη διάρκεια ενός special screening της πρώτης σεζόν, το οποίο πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στο Los Angeles. Ο Condal ανέφερε συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter: «Θα συναντήσουμε πέντε νέους δράκους». Ο Condal δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες ως προς τις ταυτότητες ή τους riders των νέων αυτών δράκων.

Ο ίδιος ανέφερε ωστόσο μια άλλη σημαντική πληροφορία: ότι η παραγωγή της νέας σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα. Για την ώρα δεν έχει γίνει βέβαια γνωστό το release date, ξέρουμε ωστόσο ότι το νέο House Of The Dragon αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Τον προηγούμενο μήνα, ο HBO Max content CEO, Cacey Bloys, δήλωσε ότι το 2024 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η χρονιά επιστροφής του δημοφιλούς prequel, ωστόσο αυτό δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Emmy season, αφού η καταληκτική ημερομηνία αυτού για εκείνη τη χρονιά θα είναι η 31η Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τη σειρά το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Η πρώτη σεζόν του House of The Dragon κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά και βασίζεται στο μυθιστόρημα του George R. R. Martin, Fire & Blood. Αυτό εκτυλίσσεται 200 ολόκληρα χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και αφορά σε έναν πόλεμο διαδοχής που αφορά στον οίκο των Targaryen. Η ανανέωση της σειράς για τη δεύτερη σεζόν της ήρθα τον Αύγουστο του 2022.