Ο χρήστης ταξίδεψε στα σημεία όπου γυρίστηκαν τμήματα της σειράς και τράβηξε μοναδικά στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου


Το απόλυτο series viral προέκυψε πρόσφατα, όταν ένας instagrammer ταξίδεψε στο Canmore στην Αλμπέρτα του Καναδά. Εκεί φωτογράφησε τα μαγευτικά τοπία όπου γυρίστηκε η σειρά-φαινόμενο του 2023, The Last of Us, αναπαριστώντας με το υλικό που τράβηξε μερικές από τις χαρακτηριστικές σκηνές της.

Πιο αναλυτικά, ο χρήστης επισκέφθηκε μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης του Canmore, η οποία αποτέλεσε το setting του fictional θέρετρου Jackson στο Wyoming, εκεί όπου ο Joel (Pedro Pascal) συναντά μετά από χρόνια με τον αδερφό του, Tommy (Gabriel Luna), έχοντας στο πλευρό του την Ellie (Bella Ramsey). Ο ίδιος αναπαράστησε τα σκηνικά του 6ου επεισοδίου του The Last of Us, μέσα από τα δικά του καρέ φωτογραφιών, ενώ επικεντρώθηκε κυρίως στη συγκινητική σκηνή που ο Joel με τον Tommy ξανασμίγουν.

Μέχρι στιγμής, οι φωτογραφίες του έχουν αναδημοσιευθεί στο Instagram από δεκάδες άλλες σελίδες, μαζεύοντας εκατομμύρια likes συνολικά.

Δείτε τις πιο κάτω:

https://www.instagram.com/p/Cpa4HNfPTgp/

Το 9ο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, με τίτλο "Look for the Light" θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος (και Κυριακή 12 Μαρτίου για τις ΗΠΑ).

Σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (που είναι και ο δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & Dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner, Craig Mazin (Chernobyl).

To The Last of Us πρόκειται να δούμε και για 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του videogame The Last of Us Part II.