Πότε αναμένεται να προσγειωθεί στις αίθουσες η τέταρτη ταινία του επιτυχημένου franchise;


Σχεδόν ένα μήνα προτού η πολυαναμενόμενη ταινία John Wick: Chapter 4 προσγειωθεί στις αίθουσες, ο Keanu Reeves επιστρέφει με την αδρεναλίνη στα ύψη στο νέο της trailer για να μας βάλει στο νόημα!

Με ένα remix του “Got Ur Self a Gun” του Nas από το 2001 να ακούγεται κατά τη διάρκειά του, το trailer της ταινίας μας παρουσιάζει τον εκτελεστή που ερμηνεύει ο Keanu Reeves να συνεργάζεται με τους Bowery King (Laurence Fishburne), Winston Scott (Ian McShane) και Charon (Lance Reddick) στη νέα του αποστολή. Και ως συνήθως, εκείνος έχει αποκτήσει πληθώρα από νέους εχθρούς που τον αναζητούν.

Ο Chad Stahelski επιστρέφει για ακόμη μια φορά πίσω από τον φακό για το John Wick 4, το σενάριο του οποίου υπογράφουν οι Shay Hatten και Michael Finch. Στο cast πρόκειται να δούμε και αρκετούς newcomers στο franchise, συμπεριλαμβανομένων των Donnie Yen ως Caine, Bill Skarsgård ως Marquis de Gramont, Hiroyuki Sanada ως Shimazu και Shamier Anderson ως Tracker. Η Rina Sawayama πρόκειται επίσης να ερμηνεύσει τον ρόλο της Akira στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Το John Wick 4 θα βρεθεί στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου έπειτα από πολλαπλές καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και των υποχρεώσεων του Reeves γύρω από το The Matrix Resurrections. Η πέμπτη ταινία του franchise έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται.

Πέρα από τις mainline ταινίες, το σύμπαν του John Wick πρόκειται να επεκταθεί με ένα spin-off με τίτλο Ballerina, με την Ana de Armas στον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στους Reeves και McShane. Επιπλέον, μια limited series πρόκειται να προβληθεί από το Peacock, η οποία και θα εξερευνά την ιστορία του Continental Hotel στη Νέα Υόρκη του 1975.