Πότε αναμένεται να δούμε το Joker: Folie à Deux;


Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ο σκηνοθέτης, Todd Phillips, για να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία Joker.

Στη φωτογραφία, την οποία ο Phillips μοιράστηκε μέσω Instagram, η Quinn της Gaga εμφανίζεται μαζί με τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του εμβληματικού Joker.

Με τίτλο Joker: Folie à Deux, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του ομολογουμένως μακρινού 2024. Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, αυτή θα είναι ένα musical, γεγονός που εκτοξεύει το ενδιαφέρον του κοινού του franchise στα ύψη.

Πίσω στον Νοέμβριο του 2019, το Joker έγινε το πιο εμπορικό comic book movie όλων των εποχών, όπως και η πιο εμπορική R-rated ταινία ever, αποφέροντας τεράστια κέρδη για την Warner Bros. Για το sequel θα ξαναδούμε φυσικά τον Phillips στη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο υπογράφει για ακόμη μια φορά ο Scott Silver.

Το Joker: Folie à Deux θεωρείται τμήμα του Elseworlds brand των DC Studios και θα εκτυλίσσεται εκτός του νέου cinematic universe που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο ο James Gunn με τον Peter Safran.