Το HBO ανανέωσε ήδη την σειρά που σπάει ταμεία παγκοσμίως


Με την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us να σπάει ταμεία ξεκίνησε το 2023, με το ΗΒΟ να πανηγυρίζει για ακόμη μια τεράστια επιτυχία στο δίκτυό του. Η μεταφορά του δημοφιλούς video game στη μικρή οθόνη όχι απλά έχει ικανοποιήσει πλήρως τους πανταχού gamers, αλλά έχει κάνει και ολόκληρο τον κόσμο να παραμιλά για το δυστοπικό story γύρω από το οποίο περιστρέφεται.

Το HBO πριν καλά καλά προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της σειράς την ανανέωσε για μία ακόμα σεζόν, με την είδηση να μεταδίδεται από τον Neil Druckmann, δημιουργό του παιχνιδιού και συν-δημιουργό της ίδιας της σειράς. Και ο ίδιος αποκάλυψε ότι η νέα σεζόν θα καλύπτει τα γεγονότα του The Last of Us Part II.

Το 2020, όταν και κυκλοφόρησε το δεύτερο παιχνίδι, υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο του gaming, όταν fans του franchise δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που αυτό έλαβε στη συνέχειά του. Σε κάθε περίπτωση, τα νέα ότι το The Last of Us θα λάβει την τηλεοπτική του συνέχεια και επίσημα, μόνο χαρά φέρνουν στους όλο και αυξανόμενους aficionados της σειράς.