Η νέα εποχή της DC ανοίγεται πλέον μπροστά μας και ο Batman θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν.


Όχι όμως ο Batman του Matt Reeves, αλλά ένα νέο πρόσωπο που θα μας συστηθεί σε λίγο καιρό. Για να το ξεμπερδέψουμε από την αρχή, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στο ρόλο για τη δεύτερη ταινία που θα έρθει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2025, αλλά αυτό το πρότζεκτ είναι έξω από το ευρύτερο σύμπαν.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο James Gunn, το πρώτο κεφάλαιο του νέου ευρύτερου σύμπαντος θα έχει τίτλο Gods and Monsters και μία από τις σημαντικότερες ταινίες που θα δούμε είναι το The Brave and the Bold του Batman. Μόνο που ο Σκοτεινός Ιππότης δεν θα είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτή της ιστορίας. Ποιος θα είναι; Ο Robin! H ταινία θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Grant Morisson, στην οποία ο Robin είναι γιος του Batman και της Talia al Ghul.

Η ταινία περιγράφεται ως μια ασυνήθιστη ιστορία πατέρα και γιου καθώς ο Batman έρχεται κοντά με τον γιο του μετά από πολύ καιρό. Ο Gunn αναλύει τον χαρακτήρα, προσθέτοντας ότι έζησε μια ζωή εγκληματίας χωρίς τον πατέρα του και αυτή θα είναι η ιστορία του για την επανένωση με τον πατέρα του.

«Αυτή είναι η εισαγωγή του νέου Batman στο DCU. Δεν είναι ο Robert Pattinson. Δεν είναι ο Ben Affleck. Δουλεύουμε με τον Robert στο Batman 2. Δουλεύω με τον Ben Affleck που πραγματικά θέλει να είναι μέλος της αρχιτεκτονικής μας ομάδας που προσπαθεί να φέρει τα πράγματα μαζί, και θέλει πραγματικά να σκηνοθετήσει ένα από τα έργα μας. Αλλά αυτή είναι μια ιστορία του Damian Wayne , που είναι ο πραγματικός γιος του Batman, που δεν ξέραμε ότι υπήρχε για τα πρώτα οκτώ με 10 χρόνια της ζωής του.

Μεγάλωσε ως ένας μικρός δολοφόνος. Είναι ένα μικρό... κωλόπαιδο. Είναι ο αγαπημένος μου Robin, με βάση τα κόμικ του Grant Morrison, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου σενάρια του Batman, και τα συνδυάζουμε όλα αυτή τη στιγμή» δηλώνει για την ταινία ο James Gunn

Η ταινία θα περιλαμβάνει πολλά μέλη του ευρύτερου σύμπαντος του Batman, όπως οι Nightwing, Red Hood και Red Robin. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το κάστινγκ, αφού ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία και δεν αποκλείεται αυτή η ταινία να έρθει αρκετά αργότερα από το δεύτερο Batman του Matt Reeves. Έτσι έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον μία τριετία.



Ακολουθήστε το Roxx στο  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 


Πηγή

Πηγή