Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη live-action τηλεοπτική διασκευή του One Piece


Η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και μήνες: οι anime fanatics σε όλο τον κόσμο έχουν να περιμένουν την τηλεοπτική διασκευή ενός από τα πλέον θρυλικά anime/manga όλων των εποχών, μέσα από την κολοσσιαία πλατφόρμα του Netflix. Αυτό που δεν ήταν ωστόσο γνωστό μέχρι σήμερα ήταν η χρονιά έλευσης του πολυαναμενόμενου αυτού project, με το Netflix να ανακοινώνει και επίσημα πια ότι το live-action One Piece θα είναι έτοιμο μέσα στο 2023.  

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση αυτή, η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες της σειράς, την υλοποίηση της οποίας έχει αναλάβει ο showrunner Matt Owens και η ομάδα του.

onepiece

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Η live-action σειρά One Piece θα είναι σε γενικές γραμμές πιστή στο anime, με τον Owens να δηλώνει πριν από μερικούς μήνες: «Θα έλεγα πως οι Straw Hats είναι όλοι «αδέρφια» κατά κάποιον τρόπο, αναφορικά με τη σχέση τους. Είναι μια οικογένεια. Δεν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο ανάμεσα στους Straw Hats».

Η 1η σεζόν του One Piece θα ζωντανέψει καλύπτοντας το East Blue Arc του δημοφιλούς σε όλο τον κόσμο manga. Αυτή θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του Monkey D. Luffy, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι ως πειρατής των θαλασσών. Οι θαυμαστές του ήρωα θα τον δουν υπό αυτή την έννοια να τρώει κατά πάσα πιθανότητα το devil fruit, τον καρπό που του έδωσε την χαρακτηριστική του ικανότητα να επιμηκύνει τα άκρα του, μετατρεπόμενος στο λεγόμενο «παιδί λάστιχο».

Ο Luffy θα ξεκινήσει στις σειρά το ταξίδι του ώστε να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» ανακαλύπτοντας τον μυστικό θησαυρό του θρυλικού πειρατή Gol D. Roger.

Στη live-action σειρά του One Piece αναμένεται να δούμε τους Iñaki Godoy ως Monkey D. Luffy, Mackenyu Arata ως Roronoa Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji, Peter Gadiot ως Shanks, Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Jeff Ward ως Buggy, Celeste Loots ως Kaya, Alexander Maniatis ως Klahadore, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Steven Ward ως Dracule Mihawk, McKinley Belcher III ως Arlong, Chioma Umeala ως Nojiko, Vincent Regan ως Garp, Bianca Oosthuizen ως Sham, Chanté Grainger ως Banchina και Grant Ross ως Genzo.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του One Piece στην πλατφόρμα streaming, το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι μετά την κυκλοφορία και της πρώτης φωτογραφίας του, δεν βλέπουμε την ώρα!

netflixonepiece