Βασισμένη στο δημοφιλέστατο video game και έχοντας ήδη διασκευαστεί για τον κινηματογράφο, η σειρά αναμένεται να προβληθεί στην Amazon


Τη μεταφορά της Tomb Raider στη μικρή οθόνη πρόκειται να αναλάβει η Phoebe Waller-Bridge, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter. Πιο συγκεκριμένα, η Waller-Bridge θα αναλάβει να γράψει το σενάριο για την τηλεοπτική διασκευή του δημοφιλούς video game/action movie, η οποία θα προβληθεί στην Amazon.

Έχοντας γίνει πασίγνωστη μέσα από το Fleabag, η Waller-Bridge σκοπεύει να γράψει το σενάριο της σειράς, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει κάποιον ρόλο σε αυτήν όπως πολλοί θαυμαστές της θα ήλπιζαν. Στις κινηματογραφικές μεταφορές του franchise, τη Lara Croft έχουν ερμηνεύσει οι Angelina Jolie και Alicia Vikander.

Η Tomb Raider series βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία της παραγωγής και θα είναι ένα από τα διάφορα projects που έχει αναλάβει η Waller-Bridge, η οποία μόλις ανανέωσε το τριετές συμβόλαιό της με την Amazon. Μετά από αυτό, η ίδια θα δουλέψει πάνω στη διασκευή του μυθιστορήματος Sign Here της Claudia Lux.

Η Waller-Bridge επρόκειτο να δουλέψει επίσης πάνω στη διασκευή της Amazon στο Mr. and Mrs. Smith στο πλευρό του Donald Glover, αν και τελικά η ίδια αποχώρησε από την παραγωγή. Ως προ τα projects της μπροστά από την κάμερα, εκείνη θα εμφανιστεί στην επικείμενη ταινία Indiana Jones 5 στον ρόλο της βαφτιστήρας του Indiana Jones, Helena.

Πηγή