Η επιστροφή της σειράς του Neil Gaiman στην πλατφόρμα επιβεβαιώνεται και επίσημα


Για δεύτερη σεζόν πρόκειται να επιστρέψει στην πλατφόρμα του Netflix ο Sandman, η άκρως επιτυχημένη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο και επιδραστικότατο graphic novel του Neil Gaiman.

Η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε στις 19 Αυγούστου, ενώ στις 2 Νοεμβρίου επισημοποιήθηκε και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της στους δέκτες μας.

Ο ίδιος ο Gaiman, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή της σειράς, tease-αρε μερικά μελλοντικά plot points που θα δούμε στην επόμενη σεζόν: «Υπάρχουν εντυπωσιακές ιστορίες που περιμένουν τον Morpheus και τους υπόλοιπους. Τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά. Υπάρχει στον ορίζοντα ένα οικογενειακό γεύμα… Και ο Lucifer περιμένει τον Morpheus να επιστρέψει στην Κόλαση».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς, γνωρίζουμε ωστόσο ότι από την πλευρά του, το Netflix επιθυμεί να διασκευάσει ολόκληρη την σειρά comic σε επόμενους κύκλους της, όπως και να δημιουργήσει μια spin-off miniseries.

Τα νέα επεισόδια του Sandman θα εκκινούν από εκεί που μείναμε στην προηγούμενη σεζόν, με την μάχη των Dream (Tom Sturridge) και Lucifer (Gwendoline Christie) να βρίσκεται προ των πυλών. Στη νέα αυτή σεζόν πρόκειται να δούμε και περισσότερα μέλη των Endless: τους Death (Kirby Howell-Baptiste), Despair (Donna Preston) και Desire (Mason Alexander Park).

Ο Gaiman πρόκειται να συνεργαστεί και πάλι με τον Heinberg, τον executive producer David S. Goyer, το Netflix και τη Warner Bros.