Και ο Kevin Bacon ερμηνεύει τον εαυτό του!


Κυκλοφόρησε το trailer του πολυαναμενόμενου Guardians of the Galaxy Holiday Special, το οποίο και όπως καταλάβατε αναμένεται να κυκλοφορήσει τα φετινά Χριστούγεννα. Σε αυτό, οι Guardians of the Galaxy απαγάγουν τον Kevin Bacon, ο οποίος και εμφανίζεται να ερμηνεύει τον ίδιο του τον εαυτό!

Το Holiday Special έγραψε και σκηνοθέτησε ο James Gunn, ο οποίος ήταν και αυτός που μοιράστηκε το trailer στα social media με τη λεζάντα: «Το εορταστικό μας δώρο για εσάς».

Το Holiday Special αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 25 Νοεμβρίου στο Disney+, καθιστώντας και επίσημα τον Bacon σε μέλος του Marvel Cinematic Universe, μαζί με αγαπημένους ηθοποιούς από το επιτυχημένο franchise.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν το Guardians of the Galaxy Holiday Special θα σχετίζεται κάπως το Vol. 3 της σειράς, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου. Αυτό πρόκειται να είναι το τελευταίο standalone entry με τους ίδιους χαρακτήρες, με τα νέα μέλη του cast να περιλαμβάνουν τον Will Poulter ως Adam Warlock και ανταγωνιστή των Guardians, όπως και τη Maria Bakalova στον ρόλο ενός space dog με το όνομα Cosmo.

Δείτε το trailer του πολυαναμενόμενου Guardians of the Galaxy Holiday Special: