Με τον Paul Rudd στον ρόλο του Ant-Man να απολαμβάνει τη θέση του στους Avengers


Κυκλοφόρησε και επίσημα το trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, το οποίο με τη σειρά του εκκινεί την πολυαναμενόμενη 5η φάση του Marvel Cinematic Universe.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα μικρό sneak peek στο φετινό D23 convention, η Marvel έδωσε και επίσημα στη δημοσιότητα το full trailer της ταινίας, με τους fans του θαυμαστού κόσμου της να παραληρούν ήδη μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται!

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 και το τρίτο στη σειρά Ant-Man παρουσιάζει τον νέο μεγάλο κακό του MCU: τον Kang the Conqueror (που ερμηνεύει ο Jonathan Majors). Οι θαυμαστές της σειράς είχαν ήδη γνωρίσει ένα variant του κακού — τον He Who Remains — στο Loki, όμως στο Quantumania θα έχουμε να κάνουμε από ό,τι φαίνεται με τη “warrior” version του εν λόγω χαρακτήρα.

Όπως αποκαλύπτεται στο preview, ο Ant-Man (Paul Rudd) απολαμβάνει τη θέση του στους Avengers, με τον ίδιο να λαμβάνει ακόμη και τον τίτλο του “Employee of the Century” από το παλιό του αφεντικό, τον Baskin Robbins (Gregg Turkington), παρά το γεγονός ότι απολύεται την αμέσως επόμενη ημέρα! Σύντομα ωστόσο, θα βρεθεί πίσω στο Quantum Realm δίπλα στην κόρη του, Cassie Lang (Kathryn Newton). Οι Wasp (Evangeline Lilly), Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) και Dr. Hank Pym (Michael Douglas) θα βρεθούν επίσης στο Quantum Realm, αντιμετωπίζοντας τους παράξενους γηγενείς του (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του Bill Murray!).

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Peyton Reed για ακόμη μια φορά, ενώ το σενάριο υπογράφει αυτή τη φορά ο Jeff Loveness (Rick and Morty).

Δείτε το Ant-Man and the Wasp: Quantumania trailer πιο κάτω, όπως και το πρώτο official poster της ταινίας:

Η ταινία Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα είναι η πρώτη από τις 9 (!) νέες ταινίες του MCU Phase 5 που αναμένεται να δούμε το 2023. Στη μεγάλη οθόνη προβλέπεται να δούμε επίσης τα Guardians of the Galaxy Vol. 3 (στις 5 Μαΐου) και The Marvels (στις 28 Ιουλίου). Το Disney+ αναμένεται παράλληλα να κυκλοφορήσει τα What If…? Season 2, Secret Invasion, το spinoff του Hawkeye, Echo, το Loki Season 2, το Black Panther: Wakanda Forever spinoff, Ironheart, και το WandaVision spinoff, Agatha: Coven of Chaos. Και όλα αυτά είναι μόλις τα πρώτα βήματα προτού δούμε το πολυαναμενόμενο Avengers: The Kang Dynasty, που προγραμματίζεται για τις 2 Μαΐου του 2025!

ant-man and the wasp quantumanium poster trailer