Ένα χριστουγεννιάτικο κωμικό musical έρχεται στην πλατφόρμα της Apple TV+ με το πιο λαμπερό cast


Κυκλοφόρησε το teaser trailer του χριστουγεννιάτικου κωμικού musical της Apple TV+, Spirited, στο οποίο όπως ήταν αναμενόμενο παρελαύνει ένα λαμπερό cast, ό,τι πρέπει για την πιο γιορτινή περίοδο της χρονιάς!

Will Ferrell και Ryan Reynolds πρωταγωνιστούν σε ένα μοντέρνο twist του κλασικού έργου του Charles Dickens, A Christmas Carol, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου, προτού ξεκινήσει να stream-άρει στην Apple TV+ στις 18 Νοεμβρίου.

Ο Ferrell πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο του Φαντάσματος των Χριστουγέννων στο παρόν, το οποίο κάθε χρόνο αναλαμβάνει να μεταστρέψει μια σκοτεινή ψυχή με τη βοήθεια των δύο συντρόφων του. Όλα όμως αλλάζουν όταν συναντά τον Clint Briggs (Reynolds) και ξαφνικά αναγκάζεται να επανεξετάσει το παρελθόν του, παλεύοντας για το μέλλον του.

Στο Spirited συμπρωταγωνιστεί και η Octavia Spencer, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Sean Anders, βετεράνος κωμικός σεναριογράφος του Hot Tub Time Machine, που πρόσφατα ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία (Daddy’s Home, Instant Family).

Δείτε εδώ το trailer και ετοιμαστείτε για γιορτινές προβολές: