Η αγαπημένη ηθοποιός δεν βλέπει την ώρα για ένα Freaky Friday sequel με τη Lindsay Lohan και την ίδια στον ρόλο της γιαγιάς


Αν κι εσείς μεγαλώσατε με το DVD της αγαπημένης ταινίας της Disney, Freaky Friday, να παίζει στο repeat τα Σαββατοκύριακα, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα! Κι αυτό μιας που η πρωταγωνίστρια αυτού, Jamie Lee Curtis, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή The View ότι είναι «ορθάνοιχτη» στο να επιστρέψει στον ρόλο της μαζί με την original co-star της, Lindsay Lohan.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού talk show, η συμπαρουσιάστρια, Sara Haines, παρακίνησε την ηθοποιό να «ψήσει την Disney» για ένα sequel της οικογενειακής κωμωδίας του 2003, με την Curtis να απαντά: «Έχω ήδη γράψει στην Disney και τους φίλους μου στην Disney».

Η Curtis πρόσφερε επίσης μια age-appropriate πρόταση για το σενάριο, με την ίδια να επιθυμεί να ενσαρκώσει τον ρόλο της γιαγιάς που αλλάζει αυτή τη φορά ρόλους με την κόρη της! «Θα ήθελα να δω την Lindsay να είναι η hot grandma, και εγώ θα ήθελα επίσης να με δω να προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με μωρά στο σήμερα».

Δείτε την πλήρη συνέντευξη εδώ:

Η ταινία Freaky Friday του 2003 ήταν η τρίτη κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου παιδικού βιβλίου του 1972, ενώ θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες σε εισπράξεις teen movies όλων των εποχών.

Για να δούμε, λοιπόν, υπάρχει η πρόθεση να δούμε τη συνέχειά της στη μεγάλη οθόνη;