Δείτε το trailer για το remake της ταινίας, σε παραγωγή Clive Barker και σκηνοθεσία του David Bruckner


Λίγο πριν από την πρεμιέρα του τον Οκτώβριο, το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το πολυαναμενόμενο remake του Hellraiser, σε σκηνοθεσία του David Bruckner. Με τον Jamie Clayton στον ρόλο του ανατριχιαστικού Pinhead, το Hellraiser θα αποτελέσει μέρος του ετήσιου “Huluween” celebration της δημοφιλούς πλατφόρμας και αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές που απολαμβάνουν το horror genre.

Το Hellraiser παρακολουθεί την ιστορία της Riley (Odessa A’zion), μιας νεαρής γυναίκας που παλεύει με τον εθισμό στα ναρκωτικά, στα χέρια της οποίας έρχεται ένα μυστηριώδες αρχαίο puzzle box που ονομάζεται Lament Configuration. Όταν η ίδια λύσει τον γρίφο γύρω από αυτό, θα καλέσει κατά λάθος τους Cenobites, μια ομάδα αποτελούμενη από σαδιστικά υπερφυσικά πλάσματα από μια άλλη διάσταση, αρχηγός της οποίας είναι ο Pinhead. Και τότε θα έρθει αντιμέτωπη με την επίγεια κόλαση στη δημιουργία της οποίας συνέβαλε χωρίς να το αντιληφθεί.

Στον ρόλο του παραγωγού του νέου Hellraiser βρίσκεται ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της original ταινίας του 1987, Clive Barker, ενώ οι Ben Collins και Luke Piotrowski υπογράφουν το σενάριο. Το cast συμπληρώνεται από τους Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, Kit Clarke και Hiam Abbass.

Δείτε το trailer του νέου Hellraiser, πριν από την πρεμιέρα του στο Hulu στις 7 Οκτωβρίου: