Η δεύτερη ταινία Constantine πρόκειται να κυκλοφορήσει για ακόμη μια φορά σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence


Τη στολή του Constantine πρόκειται να ξαναφορέσει ο Keanu Reeves για το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας, το οποίο και αναμένεται να σκηνοθετήσει για ακόμη μια φορά ο Francis Lawrence.

Η πρώτη ταινία Constantine κυκλοφόρησε το 2005 σε σενάριο των Kevin Brodbin και Frank Cappello, ενώ σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, πίσω από το σενάριο του sequel αυτής θα βρίσκεται ο Akiva Goldsman.

Βασισμένο στο Hellblazer comic της DC, το Constantine παρουσιάζει τον Reeves ως John Constantine, έναν εξορκιστή που ταξιδεύει ανάμεσα στη Γη και την Κόλαση, επικοινωνώντας με half-angels και half-demons. Εξαιρετικά στυλάτος και κυνικός ως προς τις δυνάμεις του, ο Constantine παρουσιάζεται στην πραγματικότητα περισσότερο ως αντι-ήρωας, παρά ως κλασικός σούπερ-ήρωας.

Το Constantine 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Warner Bros, έπειτα από το ναυάγιο των πλάνων του J.J. Abrams να δημιουργήσει μια σειρά Constantine για το HBO Max. Ο Abrams θα βρεθεί σίγουρα ωστόσο στον ρόλο του παραγωγού της  sequel ταινίας, όπως και ο Akiva Goldsman.

Ο Reeves φαίνεται πως βρίσκεται σε DC Superhero Mode το τελευταίο διάστημα, μιας που πρόσφατα χάρισε τη φωνή του στον Batman στην animated ταινία DC League of Super-Pets. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα τον δούμε να επιστρέφει στον ρόλο του John Wick για το John Wick 4, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

Θυμηθείτε ξανά το πρώτο Constantine μέσα από το τρέιλερ του: