Το ντοκιμαντέρ που εστιάζει στα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας της τραγουδίστριας και ηθοποιού πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο


Το πρώτο teaser για το επικείμενο ντοκιμαντέρ για τη Selena Gomez, My Mind And Me, είναι γεγονός, με την ταινία να εστιάζει στα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας της τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Το My Mind And Me αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Apple TV+ στις 4 Νοεμβρίου, ενώ τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Alex Keshishian.

«Έπειτα από χρόνια στη δημοσιότητα, η Selena Gomez κατάφερε να γίνει η σταρ που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα γίνει. Όμως μόλις η ίδια έφτασε σε ένα νέο peak, μια απροσδόκητη εξέλιξη την τράβηξε στο σκοτάδι. Αυτό το μοναδικά ωμό και προσωπικό ντοκιμαντέρ εξιστορεί το ταξίδι έξι ετών προς το νέο φως», αναφέρει η σύνοψη του ντοκιμαντέρ, το οποίο οι θαυμαστές της Gomez περιμένουν εδώ και καιρό.

Μοιράζοντας το teaser στον λογαριασμό της στο Instagram, η Gomez πρόσθεσε: «My Mind & Me. Κάποιες φορές δεν είμαστε καλά και γίνεται πολύ δύσκολο το να μπορούμε να αναπνεύσουμε. Όμως εγώ δεν θα άλλαζα τη ζωή μου».

Δείτε το σχετικό trailer εδώ:

Η Gomez κυκλοφόρησε τα τελευταία έξι χρόνια το τρίτο της studio album – το Rare του 2020 –μαζί με το EP του 2021, Revelación, συνεργαζόμενη με καλλιτέχνες όπως οι BLACKPINK, Coldplay, Julia Michaels, Charlie Puth και πολλούς ακόμη. Η καριέρα της στην ηθοποιία επίσης εκτοξεύθηκε, με την ίδια να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και την παραγωγή της άκρως επιτυχημένης σειράς Only Murders in the Building, στο πλευρό των Steve Martin και Martin Short. Η ίδια έχει τη δική της εκπομπή μαγειρικής, Selena + Chef, ενώ έχει εμφανιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες όπως το The Dead Don’t Die του Jim Jarmusch, δίνοντας επίσης τη φωνή της στη Mavis Dracula στο Hotel Transylvania.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, έχοντας προχωρήσει μάλιστα σε μεταμόσχευση νεφρού, το οποίο και της δώρισε η φίλη της, Francia Raisa. Η ίδια μοιράστηκε επίσης με τους θαυμαστές της τη μάχη της με την αγχώδη διαταραχή και την κατάθλιψη, όπως και τη διάγνωσή της με διπολική διαταραχή.