Το πολυαναμενόμενο sequel θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στο Netflix


Το trailer για το πολυαναμενόμενο Enola Holmes 2 έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, με την Millie Bobby Brown και τον Henry Cavill να επιστρέφουν στους ρόλους στους οποίους και αγαπήθηκαν στην teen σειρά ταινιών μυστηρίου, εμπνευσμένη φυσικά από το σύμπαν των βιβλίων του Sir Arthur Conan Doyle.

Έτσι, η Millie Bobby Brown ερμηνεύει για ακόμη μια φορά την έφηβη αδερφή του

Sherlock Holmes, με τον Henry Cavill στον ρόλο αυτού, τον Louis Partridge σε αυτόν του Viscount Tewkesbury και την Helena Bonham Carter ως Eudoria Holmes.

Τα νέα μέλη του cast περιλαμβάνουν τους Adeel Akhtar (Utopia) ως Lestrade, Sharon Duncan-Brewster (Bad Girls) και David Thewlis (The Sandman).

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά ο Harry Bradbeer, με το σενάριο επιμελημένο από τον Jack Thorne.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του sequel, η νεότερη περιπέτεια της Enola θα ξεκινήσει όταν ένα νεαρό κορίτσι που εργάζεται σε εργοστάσιο σπίρτων θα την προσλάβει ώστε να εντοπίσει την αδερφή της που αγνοείται. Σύντομα η Enola θα βρεθεί σε μια επικίνδυνη καταδίωξη στο Λονδίνο, ανάμεσα στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα που εργάζονται στις βιομηχανίες αυτού, αλλά και στην αφρόκρεμα της high society της πόλης.

Το Enola Holmes 2 θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις  4 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας: