Ένα video με τους πρωταγωνιστές της σειράς στα γυρίσματά της, όπου δεν μπορούν να κρύψουν τα γέλια τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες


Ένα ξεκαρδιστικό video με τα bloopers της τέταρτης σεζόν του Stranger Things έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, λίγο πριν το ξεκίνημα των γυρισμάτων του επόμενου κεφαλαίου της αγαπημένης σειράς μικρών και μεγάλων.

Το υλικό παρουσιάστηκε στο κοινό ως τμήμα του TUDUM event του Netflix, ενός παγκοσμίου livestream στο οποίο και δημοσιοποιούνται trailers και ανακοινώσεις της πλατφόρμας για νέες παραγωγές της.

Στο video, οι θαυμαστές του κόσμου του Stranger Things έχουν την ευκαιρία να δουν έναν Vecna (Jamie Campbell Bower) να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, μια Eleven (Millie Bobby Brown) να ουρλιάζει και ένα outtake της σκηνής των Jim Hopper (David Harbour) και Joyce Byers (Winona Ryder) στο πιο ρομαντικό τους στιγμιότυπο στη σειρά μέχρι σήμερα.

Η πέμπτη και έκτη σεζόν του Stranger Things θα ξεκινήσουν να γυρίζονται το 2023, με την ιστορία να εκτυλίσσεται αυτή τη φορά εξ’ ολοκλήρου στο Hawkins. Οι δημιουργοί της σειράς, Matt και Ross Duffer, πρόσφατα ανακοίνωσαν μάλιστα ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε νέους χαρακτήρες σε αυτές, με τους ίδιους να έχουν αποφασίσει να εστιάσουν στους original πρωταγωνιστές.

Δείτε εδώ το bloopers video του Stranger Things 4: