Με τη Lily Collins να ενσαρκώνει για ακόμη μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο


Η δημοφιλής σειρά του Netflix και υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Emily in Paris, επιστρέφει σύντομα στη μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο των επεισοδίων της. 

Η Lily Collins υποδύεται για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν και οι θαυμαστές μπορούν να δουν τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η streaming υπηρεσία, λίγο πριν η σειρά γίνει διαθέσιμη στο κοινό.

Στη νέα αυτή σεζόν, η κεντρική ηρωίδα θα πρέπει να αποφασίσει για την παραμονή της στο Παρίσι, αλλά και να βάλει επιτέλους τάξη στη ερωτική της ζωή, η οποία όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη.  

Το Netflix δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αυτό που γνωρίζουμε ωστόσο είναι είναι ότι αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο του 2020 και έφτασε κατευθείαν στην κορυφή των προτιμήσεων της πλατφόρμας, με τους θεατές ανά τον κόσμο να την απολαμβάνουν χάρη στα πλάνα του εντυπωσιακού Παρισιού, όπως και του αδιάκοπου fashion inspo που αυτή παρείχε σε μικρές και μεγάλες λάτρεις της μόδας.

Η τέταρτη σεζόν του Emily in Paris έχει ήδη λάβει το «πράσινο φως» από την πλατφόρμα για τα γυρίσματά του, με τους δημιουργούς να δηλώνουν στο Entertainment Weekly ότι αυτό που θα εξεταστεί στη συνέχεια είναι οι τρόποι με τους οποίους αλλάζει η σχέση της Emily, αλλά και οποιουδήποτε expat, με την πατρίδα που έχει αφήσει πίσω όπως και τους ανθρώπους της/του.