Προσοχή, spoilers!


Την επιστροφή του Vecna στο Stranger Things tease-αρε ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στη σειρά, Jamie Campbell Bower, ο οποίος και μοιράστηκε με το ΝΜΕ τις σκέψεις του για την τελευταία σεζόν της σειράς που πρόκειται να δούμε το 2024.

Σύμφωνα με τον Campbell Bower, ο Vecna σίγουρα θα βρεθεί ξανά στην μικρή οθόνη και στο τελευταίο κεφάλαιο του Stranger Things, έχοντας ηττηθεί ωστόσο προηγουμένως από την Eleven (Millie Bobby Brown) στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου.

«Είναι τσαντισμένος, είναι πραγματικά οργισμένος», ανέφερε ο Jamie Campbell Bower για την κατάσταση του Vecna. «Δεν νομίζω ότι είναι βουρκωμένος και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του μέσα στη μιζέρια. Ανασυντάσσεται και διψά για αίμα. Είναι σαν να έχεις πατήσει για τα καλά τα κουμπιά του τώρα, σαν τον Jason Voorhees [ο μασκοφόρος δολοφόνος του Friday The 13th] – έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος».

Αν και ο ηθοποιός δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί στην πέμπτη σεζόν της σειράς, ο ίδιος φαίνεται πως έχει μερικές θεωρίες γύρω από αυτήν. «Νομίζω πως ο Vecna και ο Will διαθέτουν μια σύνδεση την οποία δεν έχουμε εξερευνήσει ακόμη. Ως fan της σειράς, θα με ενδιέφερε να δω περισσότερο από αυτό».

Υπομονή λοιπόν μέχρι και το 2024, όταν και θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς που έσπασε ταμεία και καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με την ‘80s αισθητική και αναφορές της.