Η rapper εμφανίστηκε αυτήν την εβδομάδα σε επεισόδιο της νέας σειράς της Marvel


Μια cameo εμφάνιση στην ολοκαίνουρια και πολυαναμενόμενη σειρά της Marvel, She-Hulk: Attorney At Law, έκανε η δημοφιλής rapper, Megan Thee Stallion.

Η Megan συμμετείχε πιο συγκεκριμένα στο τρίτο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται από το Disney+, με την ίδια να ενώνει τις δυνάμεις της με την She-Hulk, Tatiana Maslany, σε ένα ρεσιτάλ twerking που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου και μια post-credits σκηνή.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό clip από τη σειρά:

Ο ρόλος της Megan Thee Stallion στη σειρά είχε tease-αριστεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα από τον Josh Segarra, ο οποίος και ερμηνεύει στο επεισόδιο τον δικηγόρο Augustus “Pug” Pugliese.

Σύμφωνα με την showrunner της σειράς, Jessica Gao, η Megan συμμετείχε σε αυτήν χάρη στην επίσης πρωταγωνίστρια και φίλη της, Jameela Jamil.

Η αγαπημένη rapper τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαιτέρως τη συμμετοχή της σε διάφορα projects ως ηθοποιός, με την ίδια να έχει εμφανιστεί πρόσφατα στο P-Valley του δικτύου STARZ, ερμηνεύοντας το alter ego της, Tina Snow.

Η ίδια αναμένεται να συμμετέχει και στο επικείμενο musical-κωμωδία Fucking Identical Twins της A24, ενώ φήμες τη θέλουν να συμμετέχει και σε ένα reboot της κλασικής ταινίας της δεκαετίας του ’90, Bring It On.