Προσοχή στα spoilers από την 4η σεζόν!


Το official full trailer της 5ης σεζόν του Handmaid’s Tale έκανε επιτέλους διαθέσιμο το Hulu και αυτό είναι όσο συναρπαστικό περιμένατε!

Στη νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς, η June (Elisabeth Moss) θα έρθει αντιμέτωπη με τη Serena (Yvonne Strahovski), μετά τον θάνατο του συζύγου της δεύτερης, Στρατηγού Fred Waterford (Joseph Fiennes), ο οποίος και σημειώθηκε στο τέλος της 4ης σεζόν.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Η June αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δολοφονίας του Στρατηγού Waterford όσο η ίδια προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της και τους στόχους της. Η χήρα Serena από την άλλη επιχειρεί να αναβαθμίσει το προφίλ της στο Toronto, όσο η επιρροή της Gilead παραμονεύει και στον Καναδά».

Στη νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς, η Genevieve Angelson (The Afterparty) προστίθεται στο λαμπερό cast στον ρόλο της Mrs Wheeler, με την ηθοποιό να ανακοινώνει τη συμμετοχή της μέσα από το Twitter.

Στην 5η σεζόν πρωταγωνιστούν επίσης οι Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Sam Jaeger, Amanda Brugel και η newcomer Christine Ko. Η Alexis Bledel, η οποία και ερμήνευε τον ρόλο της Emily, δεν αναμένεται να επιστρέψει.

Το Handmaid’s Tale πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και το Hulu στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ το πολυαναμενόμενο trailer: