Έπειτα από μια cameo εμφάνιση στο φινάλε του Season 2


Στο cast του Only Murders In the Building Season 3 πρόκειται να ενταχθεί ο Paul Rudd, έπειτα από μια cameo εμφάνιση στο φινάλε του Season 2.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Hulu στον ρόλο του Ben Glenroy και σύμφωνα με τον co-creator αυτής, John Hoffman, πρόκειται να αποτελέσει έναν χαρακτήρα που θα δώσει απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις που έχουν προκύψει στην συναρπαστική της πλοκή.

Στο Only Murders in the Building παρακολουθούμε τρεις παντελώς αταίριαστους φίλους, τους Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short), και Mabel Mora (Selena Gomez), οι οποίοι ζουν στο ίδιο κτίριο στη Νέα Υόρκη και μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα true crime podcasts. Όταν ένας φόνος λαμβάνει χώρα στο κτίριο όπου διαμένουν, εκείνοι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν το ολόδικό τους podcast, ερευνώντας την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο Rudd θα υποδυθεί τον ρόλο του Ben ως guest star ή ως series regular, το μόνο σίγουρο είναι ωστόσο ότι ο αγαπημένος ηθοποιός θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές για τη σειρά που σπάει ταμεία στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο.