Με την Jenna Ortega στον ρόλο της Wednesday Addams


Το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης Wednesday του Tim Burton μοιράστηκε με το κοινό το Netflix, στην οποία και πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο της Wednesday Addams η Jenna Ortega.

Το teaser δημοσιοποιήθηκε ως τμήμα της Netflix’s Geeked Week, στην οποία η πλατφόρμα streaming κυκλοφορεί διάφορα teasers και trailers για το επερχόμενο πρόγραμμά της. Έτσι, το teaser της Wednesday δόθηκε στο κοινό μαζί με αυτό της τρίτης σεζόν του Umbrella Academy, όπως και του Sandman.

Δείτε εδώ το teaser:

Η κυκλοφορία του Wednesday ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2021 από το Netflix, με τον Burton να ανακοινώνει ότι θα βρεθεί στη σκηνοθεσία της σειράς. Εκτός από την Ortega, στην παραγωγή θα πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones και Luis Guzmán στους ρόλους των Morticia και Gomez Addams.

Στη σειρά πρόκειται ωστόσο να δούμε και την Christina Ricci, που υποδύθηκε ως παιδί την Wednesday Addams στα ‘90s, σε έναν ρόλο που δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστός.

Η σειρά Wednesday θα αποτελέσει την πρώτη επιστροφή της οικογένειας Addams στη μικρή οθόνη μετά το New Addams Family του 1998. Το 2021 είδαμε επίσης το Addams Family 2, το sequel του animated reboot του 2019 με τους Oscar Isaac, Charlize Theron και Chloë Grace Moretz.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Wednesday δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει προς το τέλος του 2022.