Δείτε το clip όπου το Despicable Me «παντρεύεται» με το The Office, λίγο πριν από την πρεμιέρα του Minions: The Rise of Gru


Λίγες μόλις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Minions: The Rise of Gru στους κινηματογράφους, μια παλαιότερη δουλειά του Steve Carell «παντρεύτηκε» με τα Minions του Despicable Me franchise, σε ένα ξεκαρδιστικό mashup. Ο λόγος φυσικά για το The Office, τη σειρά-φαινόμενο που πρωταγωνίστησε ο Carell στο παρελθόν, με την οποία και συναντήθηκαν τώρα οι πρωταγωνιστές των Minions στα οποία συμμετέχει επίσης ο δημοφιλής ηθοποιός.

Έτσι, στο εν λόγω clip παρακολουθούμε τα Minions να επαναδημιουργούν κλασικές σκηνές του αγαπημένου sitcom, συμπεριλαμβανομένου του chili που πέφτει στο πάτωμα, αλλά και του πιο τρομακτικού μαθήματος CPR στον κόσμο!

Το Minions: The Rise of Gru πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους σύντομα, με τον Carell στον ρόλο του Gru. Η ταινία έρχεται επίσης με ένα πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον soundtrack, με συμμετοχές των Phoebe Bridgers και Thundercat, αλλά και το “Turn Up the Sunshine”, μια συνεργασία της εμβληματικής Diana Ross με τους Tame Impala.

Δείτε μέχρι τότε το ξεκαρδιστικό mashup των Minions και The Office: