Το True Detective: Night Country θα τοποθετείται στην Alaska, ενώ η Jodie Foster θα ερμηνεύσει τον ρόλο της ντετέκτιβ Liz Danvers


Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της τέταρτης σεζόν του True Detective πρόκειται να κάνει το μεγάλο της ερμηνευτικό come back η Jodie Foster, η οποία και αναμένεται να ερμηνεύσει την ντετέκτιβ Liz Danvers στην επιτυχημένη σειρά του ΗΒΟ.

Η επιστροφή της σειράς ανακοινώθηκε επίσημα μόλις χθες, ενώ στο πλευρό της Foster πρόκειται να δούμε την Kali Reis, πρώην επαγγελματία boxer και σήμερα ηθοποιό, η οποία θα ερμηνεύσει τον ρόλο της ντετέκτιβ Evangeline Navarro.

Η παραγωγή της σειράς πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα από την Ισλανδία, ενώ η αυτή θα τοποθετείται στην Alaska. Τίτλος της εν λόγω σεζόν θα είναι το True Detective: Night Country.

Στο True Detective: Night Country, οι δύο πρωταγωνίστριες θα κληθούν να λύσουν την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης έξι ανδρών από το Tsalal Arctic Research Station, με τους original True Detective stars, Matthew McConaughey και Woody Harrelson να διατηρούν το πόστο τους στο executive production της σειράς.

Υπομονή λοιπόν μέχρι και το πρώτο τρέιλερ αυτής.