Με τον Krusty τον Κλόουν να μεταμορφώνεται σε Pennywise στο επεισόδιο Treehouse Of Horror


Μια παρωδία του It του Stephen King πρόκειται να είναι το φετινό Halloween special των Simpsons, το οποίο και τιτλοφορείται όπως κάθε χρόνο Treehouse Of Horror.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το special έγιναν γνωστές μέσα από το San Diego Comic-Con του προηγούμενου Σαββάτου, όπου ο executive producer της σειράς, Matt Selman, ανακοίνωσε ότι αυτό θα αποτελείται στην πραγματικότητα από δύο επεισόδια, αποκλειστικά αφιερωμένα στην παρωδία.

Στο πρώτο επεισόδιο λοιπόν του Treehouse Of Horror special, οι θαυμαστές της σειράς που θα συνεχίσει για την 34η σεζόν της πρόκειται να δουν τον Krusty τον Κλόουν να μεταμορφώνεται σε Pennywise, με αυτό να ονομάζεται Not It. Η πλοκή του θα εκτυλίσσεται στο Kingfield, μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως η “spooky εκδοχή του Springfield στο Maine”.

Το επόμενο, «παραδοσιακό» Treehouse Of Horror επεισόδιο θα αποτελεί μια παρωδία της σειράς anime, Death Note, με ένα εντελώς διαφορετικό studio να αναλαμβάνει αυτή τη φορά το animation.

Στο San Diego Comic-Con έγινε επίσης γνωστό ότι η Melissa McCarthy θα συμμετέχει ως guest star στην επόμενη σεζόν της σειράς, σε ένα επεισόδιο που θα παραπέμπει στο σενάριο της ταινίας του 2008, Step Brothers.

Η 34η σεζόν των Simpsons θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο Fox.