Ο Craig McCracken επιστρέφει στα περίφημα Hanna-Barbera Studios για να δημιουργήσει νέες περιπέτειες για τις αγαπημένες ηρωίδες


Ένα animated reboot πρόκειται να αποκτήσουν οι αγαπημένες μας Powerpuff Girls από τον original δημιουργό τους, ο οποίος και πρόκειται να επιστρέψει στα περίφημα Hanna-Barbera Studios για να δημιουργήσει νέες περιπέτειες για τις ηρωίδες της παιδικής μας ηλικίας.

Ο Craig McCracken πρόκειται να αναστήσει και το Foster’s Home for Imaginary Friends που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, προτού αφήσει τα Hanna-Barbera Studios και shows όπως το Dexter’s Laboratory για να εργαστεί στο Disney Channel και το Netflix.

Στο νέο reboot των Powerpuff Girls, Blossom, Bubbles και Buttercup θα επιστρέψουν για να αντιμετωπίσουν γνωστούς κακούς από το παρελθόν, αλλά και νέες απειλές.

Η original σειρά έκανε πρεμιέρα στο Cartoon Network το 1998 και συνέχισε με 78 επεισόδια ως το 2005. Το 2006, το Cartoon Network έκανε ένα reboot στη σειρά, χωρίς ωστόσο τον McCracken, ο οποίος δούλευε τότε για λογαριασμό της Disney στο Wander Over Yonder.

Ο McCracken πρόκειται να συμμετέχει ως δημιουργός, παραγωγός και σκηνοθέτης τόσο του Powerpuff Girls όσο και του Foster’s Home for Imaginary Friends, με την Sarah Fell, VP του παραρτήματος Original Kids and Family Animation των Hanna-Barbera Studios της Ευρώπης, να είναι υπεύθυνη για τα projects.