The Weeknd, Troye Sivan και Lily-Rose Depp πρόκειται να βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του ΗΒΟ


Το πρώτο teaser trailer για ο The Idol δημοσιοποίησε το ΗΒΟ, το οποίο και αποτελεί την επικείμενη δραματική σειρά του καναλιού, δια χειρός The Weekend (aka Abel Tesfaye) και του δημιουργού του Euphoria, Sam Levinson.

The Weeknd, Troye Sivan και Lily-Rose Depp πρόκειται να βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του ΗΒΟ, με τον Weeknd να ερμηνεύει έναν self-help guru, ιδιοκτήτη club και αρχηγό μιας σύγχρονης αίρεσης, ο οποίος βγαίνει με την ανερχόμενη pop καλλιτέχνη που ενσαρκώνει η Lily-Rose Depp.

Σεξ, ναρκωτικά, βία και διαφθορά είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο teaser trailer της σειράς, για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την υπόθεση.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Idol πρόκειται να προβληθεί κάποια στιγμή πριν από το τέλος της χρονιάς, ενώ η πρώτη σεζόν του θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Ο Weeknd έχει επιστρατεύσει και μια σειρά από μουσικούς που θα συμμετέχουν στο project: τον Tunde Adebimpe των TV On The Radio, την Jennie Kim των Blackpink, αλλά και τον Tyson Ritter των All-American Rejects.

Ο Weeknd έχει ξαναδοκιμάσει την ηθοποιία στο παρελθόν, έχοντας ερμηνεύσει τον εαυτό του στο thriller των Josh και Benny Safdie, Uncut Gems, ενώ ο ίδιος έχει κάνει guest εμφανίσεις στο American Dad και στους Simpsons.

Δείτε το teaser trailer:

https://youtu.be/wRyHnzFn4HM