Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας She Said, στην οποία οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στους ρόλους των reporters των New York Times, Megan Twohey και Jodi Kantor


Carey Mulligan και Zoe Kazan πρωταγωνιστούν στην ταινία She Said για την πολύκροτη υπόθεση Weinstein που συντάραξε τον κόσμο, το trailer της οποίας είναι και επίσημα διαθέσιμο στο κοινό.

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στους ρόλους των reporters των New York Times, Megan Twohey και Jodi Kantor, οι οποίες και έπαιξαν κομβικό ρόλο μέσα από την ερευνητική τους δουλειά στο να ξεσκεπαστεί ο Χολλυγουντιανός παραγωγός που επί χρόνια παρενοχλούσε και βίαζε γυναίκες στον χώρο του σινεμά και όχι μόνο.

Η ιστορία της αποκάλυψης του σκανδάλου Weinstein υπήρξε καταλυτικής σημασίας για τη γιγάντωση του κινήματος #MeToo, το οποίο όχι απλά διέρρηξε τη σιωπή δεκαετιών γύρω από το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης στο Hollywood, αλλά και άλλαξε για πάντα την κουλτούρα αντιμετώπισης γύρω από το εν λόγω ζήτημα, τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο.

Δείτε το trailer εδώ:

Οι Kantor και Twohey ξεκίνησαν να ασχολούνται με την υπόθεση σε ερευνητικό επίπεδο από τις 5 Οκτωβρίου του 2017, όταν και αυτή άρχισε να γίνεται γνωστή. Οι ίδιες συνέλεξαν μαρτυρίες γυναικών που γυρνούσαν δεκαετίες πίσω, οι οποίες και θα οδηγούσαν στην καταδίκη του Harvey Weinstein.

Το She Said υπογράφει η σκηνοθέτρια του Unorthodox, Maria Schrader, βασισμένη στο σενάριο της Rebecca Lenkiewicz.

Η Carey Mulligan πρωταγωνίστησε την περασμένη χρονιά σε μια εξίσου φεμινιστική ταινία σκηνοθεσίας της Emerald Fennell, το Promising Young Woman, η οποία και βραβεύτηκε με Όσκαρ σεναρίου, ούσα ταυτόχρονα υποψήφια για δεκάδες ακόμη κινηματογραφικά βραβεία.