Ποια θα είναι αυτά;


Σε τρία νέα προγράμματα του Disney+ πρόκειται να συμμετέχουν οι άκρως επιτυχημένοι BTS, η καριέρα των οποίων έχει εκτοξευθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Ένα concert film, ένα reality show, αλλά και μια σειρά ντοκιμαντέρ με το αγαπημένο συγκρότημα πρόκειται να προσγειωθούν στις οθόνες μας μέσω της πλατφόρμας, με την είδηση να γίνεται γνωστή μετά από ρεπορτάζ του Hollywood Reporter.

Η συμφωνία του συγκροτήματος εμπεριέχει και άλλα δύο προγράμματα στο Disney+, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποιο θα είναι το περιεχόμενό τους.

Το exclusive 4K concert film του συγκροτήματος θα φέρει τον τίτλο BTS: Permission to Dance on Stage – LA, με την εμφάνιση των BTS στο Sofi Stadium τον περασμένο Νοέμβριο να είναι αυτή που καλύπτει. Πρόκειται για την πρώτη μάλιστα συναυλία για τους K-pop superstars μετά την πανδημία.

Το original travel reality show των ίδιων θα ονομάζεται In the Soop: Friendcation, ενώ η original docu-series τους, BTS Monuments: Beyond The Star.

Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, οι BTS αποκάλυψαν ότι πρόκειται να συνεχίσουν να κυκλοφορούν μουσική ως solo καλλιτέχνες, περνώντας σε μια περίοδο παύσης για το συγκρότημα.