Με τον Dominic Monaghan να αστειεύεται ότι αν ηχογραφούνταν οι συζητήσεις τους εκείνο το βράδυ, κανείς τους δεν θα ξαναέβρισκε δουλειά!


Επανενώθηκε το cast του Lord Of The Rings περισσότερα από 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας της σειράς, με τίτλο Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού.

Ο Dominic Monaghan, ο οποίος ερμήνευσε τον Merry στο επιτυχημένο film franchise βασισμένο στη σειρά βιβλίων του JRR Tolkien, αστειεύτηκε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι αν ηχογραφούνταν οι συζητήσεις των ηθοποιών εκείνο το βράδυ, κανείς τους δεν θα ξαναέβρισκε δουλειά!

Στο reunion dinner μαζί με τον Monaghan βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας Elijah Wood (Frodo), Sean Astin (Sam) και Billy Boyd (Pippin), οι οποίοι είναι σήμερα 45, 41, 51 ετών αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/Cd0heQQu_8V/?utm_source=ig_web_copy_link

Το group είχε προηγουμένως ξαναβρεθεί στο Late Show του Stephen Colbert τον περασμένο Δεκέμβριο, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 ετών από την κυκλοφορία της ταινίας. Οι ίδιοι παρουσίασαν ένα hip-hop tribute με τίτλο #1 Trilly, στο οποίο συμμετείχε και ο Killer Mike με τον Method Man.

Στο μεταξύ, η Lord Of The Rings TV series είναι σχεδόν έτοιμη και θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η σειρά πρόκειται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, με τις πρώτες πέντε σεζόν της να κοστίζουν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Δείτε εδώ το σχετικό trailer: