Η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται το επόμενο καλοκαίρι στη μεγάλη οθόνη


Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Mission: Impossible 7, με επίσημο τίτλο το Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι στη μεγάλη οθόνη.

Ο Tom Cruise επιστρέφει σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά με ριψοκίνδυνα stunts, στο πρώτο μέρος της έβδομης ταινίας του franchise. Αυτή φημολογείται πως θα είναι και η ολοκλήρωσή του, χωρίς να υπάρχουν για την ώρα επίσημες δηλώσεις από τους παραγωγούς.

Στο teaser της ταινίας, ο Cruise (agent Ethan Hunt) παρουσιάζεται να οδηγεί μια μοτοσυκλέτα στον γκρεμό, ενώ οι θεατές του βλέπουν επίσης για πρώτη φορά από το 1996 τον Kittridge, που ερμηνεύει ο Henry Czerny.

Σύμφωνα με την Paramount Pictures και την Skydance, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, εξαιτίας της άμεσης επιρροής που είχε ο COVID στην παραγωγή της αλλά και στον συνολικό προγραμματισμό ως προς την έξοδο πολλών ταινιών στις αίθουσες. Το δεύτερο μέρος αναμένεται να προβληθεί στις 28 Ιουλίου του 2024.