Το Winnie The Pooh: Blood And Honey έρχεται για να καταστρέψει την παιδική σας ηλικία!


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της horror διασκευής του Winnie The Pooh, που χωρίς αμφιβολία υπόσχονται να σας στοιχειώσουν καταστρέφοντας ίσως τις αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας.

Το Winnie The Pooh: Blood And Honey του Rhys Frake-Waterfield αποτελεί μια διασκευή του κλασικού παιδικού παραμυθιού σε ταινία τρόμου, με πρωταγωνιστές τους Amber Doig-Thorne, Maria Taylor, Danielle Scott, Danielle Ronald, Chris Cordell και τον Craig David Dowsett στον ρόλο του Winnie. Αυτή πρόκειται σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Jagged Edge Productions, ο Pooh παρουσιάζεται ως ένας slasher serial killer, ενώ εξίσου twisted παρουσιάζεται και η μορφή του Piglet.

Πώς και έχουμε ένα τέτοιου είδους εγχείρημα στα σκαριά; Η απάντηση είναι απλή, μιας που ο Winnie the Pooh του A.A. Milne και του illustrator E.H. Shepard αποτελεί από την αρχή της χρονιάς και επίσημα public domain και δεν προστατεύεται πια από νόμους copyright. Κι αυτό καθώς συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για να συμβεί αυτό, μιας που η πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα έγινε το μακρινό 1926.

Δείτε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες του project και κάντε υπομονή μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά:

Winnie The Pooh: Blood and Honey

Winnie The Pooh: Blood and Honey

Winnie The Pooh: Blood and Honey

Winnie the pooh

winnie the pooh

winnie the pooh