Με τους Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy και Taylor Swift να βρίσκονται ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του cast, η νέα ταινία του David O. Russell αναμένεται να σπάσει ταμεία


Γνωστά στο κοινό έγιναν επιτέλους το πρώτο look και ο τίτλος της νέας ταινίας του David O. Russell, η οποία και αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Λεπτομέρειες για το Amsterdam, όπως και θα ονομάζεται η ταινία, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά την περασμένη Τετάρτη στο CinemaCon της Disney, όπου και έγινε γνωστό πως η ταινία θα είναι ένα ρομαντικό crime epic για τρεις κοντινούς φίλους, οι οποίοι βρίσκονται ξαφνικά στη δίνη μυστικών σχεδίων σοκαριστικών για την εξέλιξη της αμερικανικής ιστορίας.

Στους ρόλους των φίλων αυτών θα βρεθούν οι λαμπεροί Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington, ενώ το cast της ταινίας θα περιλαμβάνει και τους Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldana, Rami Malek, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough και Matthias Schoenaerts.

Το Amsterdam θα είναι το πρώτο project του Russell μετά το Joy του 2015 και η τρίτη του ταινία με τον Bale, ο οποίος εμφανίστηκε και στο The Fighter του 2010 και το American Hustle του 2013. Ο Russell υπογράφει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, την παραγωγή της οποίας ανέλαβε ο ίδιος μαζί με τους Bale, Arnon Milchan, Matthew Budman και Anthony Katagas. Οι Michael Schaefer και Sam Hanson είναι οι executive producers του project.