Οι ηθοποιοί Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis και Wilmer Valderrama έχει επιβεβαιωθεί ήδη ότι θα συμμετέχουν στο spin-off series που ετοιμάζει η δημοφιλής πλατφόρμα streaming


Για ένα λαμπερό reunion φαίνεται πως ετοιμάζεται το cast του That ’70s Show σε ένα sequel με τίτλο That ’90s Show δια χειρός της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming του Netflix.

Οι ηθοποιοί Topher Grace, Laura Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis και Wilmer Valderrama έχει επιβεβαιωθεί ήδη ότι θα συμμετέχουν στο spin-off series που ετοιμάζει η πλατφόρμα σε guest εμφανίσεις, ενώ θα συναντηθούν και με τους Kurtwood Smith και Debra Jo Rupp, οι οποίοι έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ότι θα ενσαρκώσουν τους ρόλους των Red και Kitty Forman.

7

Το μόνο μέλος του cast που δεν θα συμμετάσχει στο project είναι ο Danny Masterson, ο οποίος και κατηγορείται για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις και αναμένεται να περάσει από δίκη το επόμενο διάστημα.

Το cast του That ’90s Show θα συμπληρωθεί από τους Ashley Aufderheide, Callie Haverda, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi και Sam Morelos. Η Haverda θα ενσαρκώσει τη Leia Forman, την κόρη των Eric (Grace) και Donna (Prepon), η οποία και επισκέπτεται τους παππούδες της (Smith and Rupp) για το καλοκαίρι, ξεκινώντας να κάνει παρέα με ένα group εφήβων στο Point Place του Wisconsin.

Το That ’90s Show αναμένεται να αποτελείται για αρχή από 10 επεισόδια, τα οποία θα είναι σε σενάριο και παραγωγή των original δημιουργών της σειράς, Bonnie Turner και Terry Turner, αλλά και της κόρης τους, Lindsey Turner.

Δεν πρόκειται για το πρώτο spinoff της σειράς, μιας που το That ’70s Show απέκτησε το πρώτο του follow up το 2002, όταν και το Fox έπαιξε μία σεζόν για το That ’80s Show. Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Glenn Howertown (It’s Always Sunny in Philadelphia, A.P. Bio), στον ρόλο του ξαδέρφου του Eric Forman, Corey Howard. Η σειρά δυστυχώς ακυρώθηκε από το δίκτυο προτού προβληθεί καν το τελευταίο της επεισόδιο.