Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water;


Απέκτησε και επίσημα τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας το πολυαναμενόμενο πρώτο sequel του Avatar, με τους θαυμαστές της ταινίας να περιμένουν τώρα και το πρώτο teaser της την επόμενη εβδομάδα.

Το Avatar: The Way of Water πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου του 2022 ενώ το πρώτο teaser trailer αυτού θα προβάλλεται πριν από τις προβολές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο. Οnline θα γίνει διαθέσιμο μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το Avatar: The Way of Water θα αποτελέσει το πρώτο από τα 4(!) sequels που ο James Cameron έχει υπογράψει να δημιουργήσει για το blockbuster franchise.

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς ταινιών, Jon Landau, όλες οι επόμενες ταινίες του Cameron θα είναι standalone παραγωγές, με την οικογένεια Sully ωστόσο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι θαυμαστές της σειράς σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο μπορούν να αναμένουν μια επική κινηματογραφική saga.

Ο ίδιος ο Cameron υπόσχεται στην επιστροφή του Avatar να ξεπεράσει τον εαυτό του με high frame rate, higher resolution 3D και καλύτερα visual effects. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε σε σχετική συνέντευξή του ότι το νέο Avatar θα διαθέτει την υψηλότερη ανάλυση 3D που έχει υπάρξει ποτέ στο σινεμά.

Στο Avatar: The Way of Waters πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar 3 αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους από τις 20 Δεκεμβρίου του 2024, ενώ το Avatar 4 θα κυκλοφορήσει το 2026. Αντίστοιχα, το για το Avatar 5 θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και το 2028.