Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie στον ρόλο της λατρεμένης παιδικής κούκλας;


Τον Ιούλιο του 2023 πρόκειται να προσγειωθεί η Barbie της Greta Gerwig και το εκτυφλωτικό φούξια Corvette της στους κινηματογράφους όλου του κόσμου, με την πολυαναμενόμενη live-action ταινία για την θρυλική κούκλα της Mattel να αποκτά επιτέλους επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Barbie πρόκειται να δούμε την Margot Robbie, το πρώτο look της οποίας από την ταινία μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι λαμπεροί Ryan Gosling, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Will Ferrell και Hari Nef.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η αμερικανική πρεμιέρα της Barbie στις 21 Ιουλίου του 2023 πρόκειται να συμπέσει με αυτήν του Oppenheimer του Christopher Nolan, γεγονός που σημαίνει ότι τα δύο blockbusters πραγματικά θα κονταροχτυπηθούν στο Box Office.

Η Gerwig συνέγραψε το σενάριο της Barbie με τον επί χρόνια συνεργάτη της, αλλά και σύντροφό της, Noah Baumbach. Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο καθυστερήσεων και αλλαγών, η ταινία ξεκίνησε να γυρίζεται στο Λονδίνο στη αρχή του έτους.

Δείτε εδώ την πρώτη, εκτυφλωτική εικόνα της Margot Robbie στον ρόλο της plastic fantastic Barbie!