Ένα viral clip δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης του δημοφιλούς ηθοποιού στον χαρακτήρα της ταινίας


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα clip που δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης του Colin Farrell στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην ταινία Τhe Batman, τον φοβερό και τρομερό Πιγκουίνο.

Στο clip που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο ηθοποιός παρουσιάζεται να υπομένει την τετράωρη διαδικασία μεταμόρφωσής του στον Πιγκουίνο, δια χειρός του εκπληκτικού make-up artist, Mike Marino.

«Πρέπει να πω ότι είναι μια από τις πιο φοβερές, περιχαρείς και εντυπωσιακές εμπειρίες που έχω ζήσει σε αυτά τα 20 χρόνια που γυρίζω ταινίες» αναφέρει ο Farrell στο video.

Ο Oswald Cobblepot, aka ο Πιγκουίνος, είναι ένας από τους κακούς στην ταινία The Batman, μαζί με τον Riddler (Paul Dano) και τον Carmine Falcone (John Turturro).

Ο χαρακτήρας του Πιγκουίνου αναμένεται να αποκτήσει μάλιστα και τη δική του spin-off σειρά στο HBO Max, η οποία και θα ξεκινήσει από εκεί που μας άφησε η ταινία.

Ο Πιγκουίνος θα επιστρέψει στη Gotham σε σενάριο Lauren LeFranc (Impulse, Agents of S.H.I.E.L.D.), ενώ παραγωγοί της σειράς θα είναι οι Mat Reeves, Colin Farrell, Lauren LeFranc και Dylan Clark.