Η σειρά που πρόκειται να προβληθεί από το δίκτυο AMC τοποθετείται σε ένα απομακρυσμένο φυλάκιο του Navajo Nation από τα μακρινά 1970s


Το πολυαναμενόμενο trailer της ολοκαίνουριας σειράς των George R.R. Martin και Robert Redford με τίτλο Dark Winds είναι επιτέλους γεγονός και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Η σειρά, που πρόκειται να προβληθεί από το δίκτυο AMC, τοποθετείται σε ένα απομακρυσμένο φυλάκιο του Navajo Nation από τα μακρινά 1970s και χαρακτηρίζεται ως detective drama. Στον ρόλο των παραγωγών δεν είναι άλλοι από τον συγγραφέα του Game Of Thrones, George R.R. Martin, και τον βετεράνο του Hollywood, Robert Redford.

Κεντρικοί ήρωες της σειράς δεν είναι άλλοι από τους detectives, Leephorn (Zahn McClarnon) και Chee (Kiowa Gordon), οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης ενός δολοφόνου που έχει διαπράξει πολλαπλές δολοφονίες.

Η σειρά των έξι επεισοδίων είναι σκηνοθετημένη από τον Graham Roland, ενώ βασίζεται στα detective novels του Tony Hillerman.

Ο Vince Calandra (Jack Ryan, Sharp Objects) θα βρεθεί στον ρόλο του showrunner και executive producer της σειράς, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica Matten, Rainn Wilson, Noah Emmerich, Deanna Allison, Elva Guerra και Eugene Brave Rock.

Η πρεμιέρα του Dark Winds προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου στο AMC.

Δείτε εδώ το trailer της: