Ο Luffy και η παρέα του προσγειώνονται στο Netflix και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε για το live-action remake της αγαπημένης anime σειράς των παιδικών μας χρόνων!


Το One Piece είναι διαχρονικά ένα από τα δημοφιλέστερα manga και anime series της Ιαπωνίας. Με τον πρώτο τόμο του να έχει εκδοθεί τον Ιούλιο του 1997 και το πρώτο επεισόδιο της σειράς να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 1999, το One Piece απέκτησε cult following που θα του χάριζε διεθνή επιτυχία και αναγνώριση, φτάνοντας τα περισσότερα από 100 manga volumes, 1000+ επεισόδια και 14 ταινίες. Δεν είναι να μας κάνει εντύπωση λοιπόν που το Netflix πήρε την απόφαση να μεταφέρει στις οθόνες μας ένα live-action remake του, το οποίο και αναμένεται να απολαύσουμε σύντομα.

Έχοντας ανακοινώσει την κυκλοφορία του Straw Hat Pirates από τον Νοέμβριο του 2021, το Netflix πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα σειρά One Piece, ο πρώτος κύκλος της οποίας θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Στο cast θα βρεθεί ο Iñaki Godoy (Who Killed Sara?) ως Monkey D. Luffy, αλλά και οι Mackenyu (Rurouni Kenshin: Final Chapter, Pacific Rim: Uprising) ως Roronoa Zoro και Emily Rudd (Fear Street) ως Nami.

Στις 5 Δεκεμβρίου, μάλιστα,  το official One Piece YouTube channel μοιράστηκε ένα video με το cast της σειράς να παρουσιάζεται στους fans της.

Σύμφωνα με το Netflix Geeked, η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη πότε αυτή θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Netflix, ο Eiichiro Oda, ο δημιουργός και συγγραφέας της original manga series βρίσκεται στον ρόλο του executive producer της σειράς.

Ο Oda μάλιστα φαίνεται πως έχει επιλέξει το cast της σειράς με βάση κριτήρια όπως το πρόσωπο, το μέγεθος του στόματος και των χεριών των ηθοποιών, τη φωνή τους, τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, αλλά και τη γενικότερη ισορροπία και αρμονία μεταξύ τους. 

Το νέο One Piece series συγγράφουν οι Steven Maeda και Matt Owens, οι οποίοι είναι επίσης executive producers του.

Η σειρά αποτελεί μια συμπαραγωγή του Netflix και των Tomorrow Studios, με το Netflix να είναι υπεύθυνο για την φυσική παραγωγή και τη διανομή.

Δεν είναι ακόμη βέβαιο το κατά πόσο η σειρά θα ακολουθήσει την πλοκή των αυθεντικών One Piece manga και anime, υποθέσεις όμως των θαυμαστών της κάνουν λόγο για μια σειρά που θα εστιάσει στα πρώτα arcs της ιστορίας, με έμφαση φυσικά στον Luffy και τους Straw Hat Pirates.

Μέχρι την κυκλοφορία της στο Netflix, υπομονή!